Pienpetokilpailu 2021-2022

Pienpetokilpailu uudelle kaudelle 2021-2022 on avattu.

Kilpailuaika on 1.8.2021 - 31.7.2022 pyyntialueena koko Sodankylän kunta. Parityöskentely on sallittua, silloin pari osallistuu yhtenä joukkueena kisaan. Suurempia joukkueita ei sallita.

Jokaisesta pyydetystä pedosta (kettu, supikoira, näätä, minkki) saa yhden pisteen, nuorten sarjassa em. petojen lisäksi myös variksesta saa pisteen. Pisteen saa esittämällä seuran sihteerille kuvan saaliista ja täytetystä ja allekirjoitetusta kilpailulomakkeesta viikon kuluessa saaliin saamisesta. Lomakkeen voi täyttää myös sähköisesti.  WhatsApp (0407098987) tai sähköposti (naakijat(at)gmail.com) on käteviä tässä.

Tilanneseuranta top10-pyytäjistä on tässä näkyvillä koko kauden ajan. Sarjojen (yleinen ja alle 18-v.) voittajat palkitaan seuraavassa kesäkokouksessa. Molemmista sarjoista palkitaan kolme parasta. Sarjojen voittajille on kiertopalkinnot ja Simosen 200€ lahjakortit. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi kettupilli ja yhdet hetitappavat raudat.

TOP10 pyytäjät

YLEINEN