Hirven- ja karhunampumakokeet Huotarivaarassa 4.4. ja 5.4. PERUTTU

26.3.2020

HUOTARIVAARAN AMPUMAKOKEET ON PERUTTU.Huotarivaaran ampumaradalla järjestetään hirven- ja karhunampumakokeet lauantaina 4.4. ja sunnuntaina 5.4.2020 klo 9-14. 

Poikkeustilanteen vuoksi koeammunnat järjestetään erikoisjärjestelyin noudattaen julkisesta kokoontumisesta annettuja määräyksiä. Ammuntoihin tulevien tulee noudattaa järjestäjän paikan päällä antamia ohjeita ja mielellään ilmoittautua etukäteen. Etukäteen ilmoittautumalla pyritään välttämään ruuhka ja yli kymmenen henkilön julkinen kokoontuminen. Etukäteen ilmoittautujille annetaan aika, jolloin saapua ampumaradalle.  

Ilmoittautuminen: Ilmoittauduthan etukäteen ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen naakijat@gmail.com tai sähköpostin puuttuessa whatsapp- tai tekstiviestillä numeroon 0407098987 (Sari Jokiniemi). Ilmoittautuessa kerro toivottu päivä ja ajankohta, ampujan nimi ja puhelinnumero. Mikäli useampi henkilö tulee ampumaradalle samalla kyydillä, olisi hyvä, että kaikki tulijat olisi ilmoitettu etukäteen em. tavalla.

Ilmoittautumisajan jälkeen ammunnan järjestäjä ilmoittaa ampujalle päivän ja kellonajan, jolloin saapua ampumaradalle. Ampumaradalle saapuessa ampujat odottavat  vuoroaan parkkialueella autoissaan. Ampumakokeen vastaanottajat ohjeistavat paikan päällä jatkotoimenpiteistä.

Ilmoittauduthan etukäteen sunnuntaihin 29.3.2020 mennessä.  Myös paikan päällä voi ilmoittautua, mutta etukäteen ilmoittautumista toivotaan.

Maksu 20€/koekerta, maksu ainoastaan käteisellä.

Lisätietoja: Sari Jokiniemi puh. 040 709 8997